sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Intensiv fotbollshelg att vänta – Sigtuna och Wiggan redan igång

Det blir en händelserik helg fylld av spännande fotbollsmatcher. Några lag har redan spelar sina matcher denna vecka, som Wigör och Sigtuna.

centrum_artikel_host

På tisdagen ställdes Wigör och Harg-Östhammar mot varandra, och det var Wigör som kunde dra det längsta strået. Wigör dominerade matchen och vann med en övertygande 4-1. Målskyttarna för Wigör var Pino, Grentzelius, Al-Jaf och ett självmål. Nästa match för Wigör äger rum den 23 maj då de tar emot Almo på hemmaplan.

På onsdagen möttes Sigtuna IF och Örsundsbro i en match som slutade oavgjort, 1-1. Efter att ha hamnat i underläge kunde Sigtuna IF kvittera genom Christoffer Sveholm i den 72:a minuten. Sigtuna IF ligger för närvarande på fjärde plats i tabellen och kommer att spela sin nästa match den 26 maj, då de möter Elvan på bortaplan.

På torsdagen spelas en viktig match i Division 4 Uppland mellan Strömsberg och Rosersbergs IK på Hedens IP. Rosersbergs IK, som har lidit av fyra raka förluster, är i desperat behov av en seger för att undvika att tappa mark i botten av tabellen. Avspark kl. 14.00.

På fredagen spelas två intressanta matcher. I Division 6S möts Skokloster och Märsta Syrianska FC på Gröna dalens IP. Märsta Syrianska, som har tre raka förluster, behöver en seger för att återfå momentum. I Division 3NS ställs Märsta IK och GUSK mot varandra på Midgårdsvallen. Märsta IK har imponerat med fyra raka matcher utan förlust och befinner sig nu i skuggan av topplagen i serien. Avspark för MSFC är 20.00 och Märsta IK 19.45.

På söndagen möts Rosersbergs IK och IFK Uppsala2 på Råbergsvallen i en Division 4 Uppland-match. Detta är Rosersbergs IK:s andra match på bara fyra dagar, och de behöver kraft och uthållighet för att kunna prestera på topp.

Avslutningsvis möts Märsta IK2 och Rosersbergs IK2 på Midgårdsvallen på måndagen i ett spännande lokalderby. Dessa möten är alltid extra laddade, och lagen kommer ge allt för att ta hem segern.

Fotbollsälskare i Sigtuna kommun får verkligen njuta av en helg fullspäckad med action och rivalitet på planen. Medan vissa lag behöver vända på sina resultattrender, är det andra som vill fortsätta imponera med sina prestationer. Vi ser fram emot kommande matcher och vilka överraskningar som väntar.

Denna text genererades med en textrobot

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

spedition_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
sportlov
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

connys_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

fritidsbanken_sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
skridskodisco_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
funkisfest_outsider