sap_pan23
Polis i Valsta med anledning av att ett hot riktats mot en skolaFoto: MMS-Bild

Polisinsats på skola var falsklarm

Efter en omfattande polisinsats i Valsta med anledning av ett eventuellt hot så har en anmälan om falsklarm upprättats.

centrum_artikel_host

Aftonbladet var först med att rapportera om att ett hot undersöktes mot en skola i kommunen. Vittnesuppgifter gör gällande att det rör sig om Valstaskolan där ett flertal polisbilar har setts. En uppgiftslämnare berättar även att polis setts undersöka terräng några hundra meter bort.

Uppgifterna från polisen är just nu knapphändiga, Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, säger till märsta.nu att man undersöker en uppgift som kommit in via SOS Alarm som man undersöker. Det är inte aktuellt med att utrymma skolan, poängterar Towe Hägg.

Vid 13.20-tiden meddelas från Polisens sida att det inte finns något som tyder på att något brottsligt skett eller kommer att ske, man har istället upprättat en anmälan om falsklarm.

Uppdaterad kl. 13.41

Misstänkt för olaga intrång och hot greps av Polisen

Nyheter En man har gripits inom kommunen av polisen efter misstankar om olaga intrång och hot mot ett brottsoffer på hans före detta arbetsplats. Händelsen utspelade sig tidigt på morgonen den 18 september, då polisen snabbt agerade för att lösa fallet.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
EXTRA

45-årig man gripen för grov misshandel

Nyheter En man i 40-årsåldern har utsatts för en brutal misshandel av en okänd gärningsman utanför en restaurang i närheten av Märsta station. Händelsen inträffade under kvällen när offret, en 40-årig man, attackerades med ett vasst föremål och därefter sprang gärningsmannen från platsen. Polisen har nu gripit en man i 45-årsåldern, misstänkt för grov misshandel.

moderat_fokus_helsida

Misstänkt drograttfylleri på E4:an

Nyheter En förare rapporterades hastighetsöverträdelse på E4, vid trafikplats Måby, tidigare idag. Händelsen inträffade på den aktuella sträckan där högsta tillåtna hastighet är 110 km/h, och föraren mättes till att köra i hela 154 km/h. Det resulterade i ett fastställt bötesbelopp på 4 000 kronor för föraren.

nrh_sigtuna
EXTRA

Grov misshandel i Märsta – Offret akutvårdas på sjukhus

Nyheter Under kvällen den 6 september larmades polisen till Södergatan i Märsta efter att ha fått information om en pågående misshandel. Flera personer hade angripit en ensam man i 40-årsåldern och sedan flytt från platsen, lämnandes offret svårt skadat och icke kontaktbart.

defacto_helsida

Man med okänd identitet omhändertagen

Nyheter En man blev omhändertagen av polisen på en svensk flygplats efter att tullens personal uttryckte tvivel om hans rätt att vistas i Sverige. Åtgärden genomfördes med stöd av polislagens 11:e paragraf och syftade till att klarlägga mannens rättsliga status i landet.

Man anhållen: Visade falskt pass i tullen

Nyheter En man har gripits på Arlanda flygplats under misstankar om att han använde ett förfalskat pass för att försöka passera gränskontrollen. Händelsen inträffade den 2 september klockan 19:02 och väckte omedelbart polisens uppmärksamhet.

centrum_host_helsida

Nytt bråk i Märsta

Nyheter Ytterligare ett bråk inträffade i centrala Märsta under kvällen när fyra personer blev målsägande varav en fick föras till sjukhus.

hockeyskola_helsida

Inbrott i garage i Valsta

Nyheter Under natten upptäckte boende i Valsta att de hade blivit offer för ett inbrott i sitt garage. Händelsen rapporterades tidigt på morgonen och ledde till att polisen omedelbart skickades till platsen för att utreda händelsen.

ica_helsida
sap_sep23_helsida

Skadegörelse utreds efter bilbrand

Nyheter En oklar händelse utspelade sig på Atletvägen i Valsta igår kväll när en parkerad personbil drabbades av en brand som en okänd gärningsperson anses ha startat. Händelsen inträffade klockan 21:12 och resulterade i en snabb insats från både räddningstjänst och polis.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_bli_medlem
joes_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
socialdem_sep23_outsider