eldsjal2024_pan
Mikael DambergFoto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Inrikesministern uppdaterad om nätverkskriminalitet i Märsta

Inrikesminister Mikael Damberg har fått en lägesuppdatering om situationen med kriminella nätverk av Polisen.

centrum_artikel_host

Nu har även Inrikesminister Mikael Damberg engagerats i Polisens arbete mot kriminella nätverk i Märsta. Under onsdagen hölls ett digitalt möte med polisledningen och polisen lyfte fram hur samverkan mellan polisen och kommunerna är samt med näringsidkare, fastighetsägare och medborgare.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

mp_helsida_eu
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
storemore_out
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna