eu_valet_panorama
Foto: Norrtälje kommun

Inget ökat sjukvårdsbehov bland smittade

Det är fler som smittas av covid-19 i Regionen nu än några veckor tillbaka men sjukvårdsbehovet ökar inte.

centrum_artikel_host

30 stockholmare uppges vara i sjukvårdsbehov för covid-19-smitta i hela länet. Antalet smittade ökar och det är främst bland unga vuxna.
– Vi ser tyvärr en fortsatt ökning av antal smittade vilket oroar oss, men hittills är det från låga nivåer och har inte lett till ett ökat vårdbehov. Vi behöver nu göra allt vi kan för att så många som möjligt är vaccinerade med två doser inför hösten så att smittan inte får större spridning när skolor och jobb drar igång, säger Elda Sparrelid, chefläkare i Region Stockholm.

I Sigtuna kommun var det sex fall med covid-19 för andra veckan i rad och under hela juli är det kring 20 smittade totalt sett. Många smittas utomlands och det finns rekommendationer om att testa sig vid ankomst till Arlanda eller att utländska besökare provar sig.

connys_helsida
seniormassa_pan
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys
eu_valet_outsider