eldsjal2024_pan
Foto: Street view/Google

Inget medborgarhus på Tingvalla

Kommunstyrelsen har avslagit ett medborgarförslag om att upprätta ett medborgarhus på Tingvalla.

centrum_artikel_host

En kommuninvånare föreslog att gamla kulturskolans lokaler på Tingvallavägen skulle omvandlas till ett medborgarhus där föreningar, pensionärer, ungdomar med mera skulle kunna använda den för diverse verksamhet. När ärendet gick upp i Kommunstyrelsen i veckan blev det avslag. Detta med anledning av att lokalerna används av äldre- och omsorgsförvaltningen.

storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

spedition_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

mp_helsida_eu

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
connys
nrh_sigtuna
storemore_out
pantamera_out
spedition_outsider
mp_eu_outsider