kyrka_advent _pan
Foto: Insändarbild

Inget åtal väckt för våldtäkt på Lyckostigen än

Åklagarkammaren i Norrort meddelar att de tre som är misstänkt för grov våldtäkt på Lyckostigen fortfarande inte åtalats.

centrum_artikel_host

Det var för cirka en månad sedan som polis kallades till Lyckostigen för att gripan två personer misstänkt för grov våldtäkt. Ytterligare en tredje greps och anhölls senare. Åtalet har ännu inte väckts då åklagaren arbetar med stämningen. Åklagarmyndigheten meddelar dock att de tre som är misstänkta är fortsatt häktade.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

dackskifte_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent