vinter_pan
Foto: Insändarbild

Inget åtal väckt för våldtäkt på Lyckostigen än

Åklagarkammaren i Norrort meddelar att de tre som är misstänkt för grov våldtäkt på Lyckostigen fortfarande inte åtalats.

centrum_artikel_host

Det var för cirka en månad sedan som polis kallades till Lyckostigen för att gripan två personer misstänkt för grov våldtäkt. Ytterligare en tredje greps och anhölls senare. Åtalet har ännu inte väckts då åklagaren arbetar med stämningen. Åklagarmyndigheten meddelar dock att de tre som är misstänkta är fortsatt häktade.

centrum_host_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

vinter_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida
defacto_helsida
slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
connys_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
vinter_outsider
storemore_out
joes_outsider
slottsby_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna