centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Inget åtal väckt för våldtäkt på Lyckostigen än

Åklagarkammaren i Norrort meddelar att de tre som är misstänkt för grov våldtäkt på Lyckostigen fortfarande inte åtalats.

centrum_artikel_host

Det var för cirka en månad sedan som polis kallades till Lyckostigen för att gripan två personer misstänkt för grov våldtäkt. Ytterligare en tredje greps och anhölls senare. Åtalet har ännu inte väckts då åklagaren arbetar med stämningen. Åklagarmyndigheten meddelar dock att de tre som är misstänkta är fortsatt häktade.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

fritidsbanken_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider