eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild/Gediminas Dzemionas

Ingen vit jul i sikte

Det blir sannolikt ingen vit jul detta år.

centrum_artikel_host

December har varit nästan uteslutande snöfri så när som några dagar med snö och kyla i månadsskiftet november/december. Nu när julen är på ingång ser det heller inte ut att bli något snöfall att vänta. Enligt SMHI är det enbart plusgrader fram till julafton, först på juldagen blir det enstaka minusgrad men det finns inget snöfall i sikte därefter heller. Återstår att se om det blir snö till nyår i alla fall, om några dagar kommer SMHI:s prognos att visa vad som väntar till Nyårsafton.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
connys
nrh_sigtuna