En 25-årig man sköts till döda i Steninge 2 oktober

Ingen misstänkt för brutala mordet

Det har gått en månad sedan det brutala mordet vid en busshållsplats i Märsta då en 25-årig man sköts ihjäl. Men ingen person har ännu delgivits misstanke om brott.

centrum_artikel_host

2:a oktober sköts en man ihjäl vid en busshållsplats i Steninge. Mannen som var i 25-årsåldern avled på plats. Trots en intensiv mördarjakt och flertal trygghetsinsatser i valstaområdet har ingen person delgivits misstake för inblandning i mordet.
– Ingen är frihetsberövad eller delgiven misstanke gällande mordet på Rymdgatan. Utredningen fokuserar fortfarande på en bred inhämtning och analys av information, skriver Martin Wallin, kriminalinspektör på Grov organiserad brottslighet vid Lokalpolisområde Sollentuna, i ett mail till märsta.nu

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Nyheter Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Nyheter En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

ica_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
joes-helsida
EXTRA

Man till sjukhus efter grov misshandel i Märsta

Nyheter Under lördagen greps två män i Märsta efter att ha utfört en grov misshandel som resulterade i kraftig blödning och ambulanstransport för offret till sjukhuset. Händelsen har skapat oro och förvirring i det annars fridfulla samhället.

defacto_helsida

Resenär fast med över 300 000 kronor

Nyheter Tullverket på Arlanda upptäckte stora mängder kontanter i bagaget hos en resenär som var på väg till ett land utanför Schengen. Situationen ledde till att polisen kallades till gaten för att utreda fallet närmare.

wenngarn_jul_helsida
slottsby_helsida

Man greps med vapen och kniv

Nyheter En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh_sigtuna
wnngarn_jul_outsider
connys
storemore_out
joes_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider