helsida_bostad
En 25-årig man sköts till döda i Steninge 2 oktober

Ingen misstänkt för brutala mordet

Det har gått en månad sedan det brutala mordet vid en busshållsplats i Märsta då en 25-årig man sköts ihjäl. Men ingen person har ännu delgivits misstanke om brott.

centrum_artikel_host

2:a oktober sköts en man ihjäl vid en busshållsplats i Steninge. Mannen som var i 25-årsåldern avled på plats. Trots en intensiv mördarjakt och flertal trygghetsinsatser i valstaområdet har ingen person delgivits misstake för inblandning i mordet.
– Ingen är frihetsberövad eller delgiven misstanke gällande mordet på Rymdgatan. Utredningen fokuserar fortfarande på en bred inhämtning och analys av information, skriver Martin Wallin, kriminalinspektör på Grov organiserad brottslighet vid Lokalpolisområde Sollentuna, i ett mail till märsta.nu

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider