centrum_panorama_hostshopping

Ingen gripen efter dödsskjutningen

Polisen meddelar under onsdagen att ingen person gripits misstänkt för mordet på Norrbacka: - Polisen ser att händelsen är kopplad till den organiserade brottsligheten som finns i området och arbetar trygghetsskapande med förstärkt synlig resurs under dagen och kvällen, säger Stephan Kiernan, chef i lokalpolisområde Sollentuna.

centrum_artikel_host

Det var på tisdagskvällen som allmänhet ringde polis efter skottljud och skrik. En man hittades avliden av polis och ambulans på Norrbacka. Vid 3-tiden natten mot onsdag gick polis ut med uppgiften att mannen avlidit och att han var i 25-årsåldern. Ingen person är gripen men man kopplar händelsen till organiserad brottslighet i Märsta. Polisen arbetar vidare med tekniskt undersökning och informationsinhämtning genom dörrknackning, filminhämtning och förhör.

Tidigare under tisdagskvällen gjorde polisen ett stort beslag av vapen i Märsta samt narkotika och sprängmedel. En person sitter frihetsberövad i det ärendet men det är för tidigt att dra gemensamma kopplingar till de båda fallen.
– Vi arbetar sedan en längre tid i Märsta med att bryta ner den lokala kriminella förmågan i området. Detta arbete sker över tid genom en både synlig och dold polisiär resurs, genom spaning, förhör, underrättelsearbete och en omfattande myndighetssamverkan, säger Stephan Kiernan, chef för lokalpolisområde Sollentuna.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
klara_outsider
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider