centrum_panorama_hostshopping
Foto: UC

Inga konkurser under augusti

Konkurserna som under året ökar har ökat verkar ha stagnerat då det i augusti inte noterades en enda konkurs i kommunen.

centrum_artikel_host

Hittills i år har konkurserna i kommunen ökat med 142 procent enligt UC, från 12 till 29 stycken. Men under augusti noterades inte en enda ny konkurs uppger Newsworthy. Totalt 108 bolag gick omkull i augusti i år, tio fler än förra året men ändå färre än normalt. Största konkursen skedde i Huddinge där ett bolag inom import och export med omsättning på 192 miljoner gick omkull. Grannkommunen Väsby hade två konkurser, likaså Upplands-Bro. Totalt nio kommuner i länet hade inte en enda registrerad konkurs.

sigtunakampen_helsida
connys_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
eu_valet_outsider
sigtunakampen_outsider
bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out