Foto: Genrebild/If

Inga inbrott på sju veckor

Det har inte anmälts ett enda inbrott i kommunen på sju veckor enligt Grannsamverkarna i kommunen.

centrum_artikel_host

Inbrotten minskar i alla fall i kommunen, under de sju senaste veckorna har inte ett enda inbrott anmälts, varken försök eller fullbordade. Något som i alla fall glädjer David Lundqvist, ordförande i Grannsamverkarna.
– Vi vet ju väldigt lite om vilka inbrottstjuvarna är i ”normalläget”, eftersom bara 2-3 procent av inbrotten klaras upp. Men man kan nog utgå från att svårigheten att resa till Sverige är en stor del av förklaringen. Medlemmar i internationella stöldligor tar sig helt enkelt hit. Och de medlemmar som fanns här före mars har väl åkt hem, skriver Lundqvist i ett mail till märsta.nu

connys_helsida
storemore_helsida
joes-helsida
slottsby_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
connys
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider