nationaldagen_pan
Foto: Daniel Iskandar

Infarten till Steningehöjden stängs av i sommar

Steningehöjdsvägen vid infarten från 263 kommer att stängas av under sommaren.

centrum_artikel_host

På grund av arbetet med rondellen i väg 263 förbi Ölsta/Steningehöjden kommer infarten till Steningehöjden från väg 263 att stängas av mellan perioden 21 juni 3 september. Den stängs av i båda riktningarna mellan förskolorna och korsningen ut till 263. Östgående trafik hänvisas via Valstavägen/Trädgårdsallén och västgåendetrafik via Midgårdsvägen/Trädgårdsallén.

Här kan du läsa mer om projektet

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
pantamera_out
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider