centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Skadegörelse mot Systembolaget

Systembolaget i Märsta drabbades av skadegörelse natten mot söndag.

centrum_artikel_host

Natten mot söndag vid 4-tiden kallades väktare och polis till Systembolaget i Märsta med anledning av skadegörelse, när man kommer fram ser man krossade rutor. Systembolagets presstjänst uppger att ingen person har varit inne i butiken, således har inget heller stulits. En anmälan om snatteri upprättades enligt Systembolaget.

Uppdaterad kl. 14.02

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

brobygget_2024

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys