vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Inbrott i matbutik och idrottsanläggning

Polisen fick åka på två inbrottslarm under natten, dels på Midgårdsvallen men också i en butik i Valsta.

centrum_artikel_host

Polis larmades vid 4-tiden till inbrott på Midgårdsvägen där ett fönster till en idrottsanläggning hade krossats. I samband med att polisen och väktare arbetar med händelsen får man larm om inbrott i en matbutik i Valsta. På kameran kunde man se hur en man tog sig in i butiken. Mannen hann dock lämna platsen innan polispatrullen anlände. Hundpatrull spårade men sökningarna blev resultatlösa. Polisen har upprättat anmälan om skadegörelse och stöld genom inbrott.

advent_kyrka_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
julmarknad_2022
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider
marknaden_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host