vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Inbrott i matbutik och idrottsanläggning

Polisen fick åka på två inbrottslarm under natten, dels på Midgårdsvallen men också i en butik i Valsta.

centrum_artikel_host

Polis larmades vid 4-tiden till inbrott på Midgårdsvägen där ett fönster till en idrottsanläggning hade krossats. I samband med att polisen och väktare arbetar med händelsen får man larm om inbrott i en matbutik i Valsta. På kameran kunde man se hur en man tog sig in i butiken. Mannen hann dock lämna platsen innan polispatrullen anlände. Hundpatrull spårade men sökningarna blev resultatlösa. Polisen har upprättat anmälan om skadegörelse och stöld genom inbrott.

Misstänkt brand i byggbarack

Nyheter Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Nyheter En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

defacto_helsida
slottsby_helsida
vinter_helsida
joes-helsida
EXTRA

Man till sjukhus efter grov misshandel i Märsta

Nyheter Under lördagen greps två män i Märsta efter att ha utfört en grov misshandel som resulterade i kraftig blödning och ambulanstransport för offret till sjukhuset. Händelsen har skapat oro och förvirring i det annars fridfulla samhället.

ica_helsida

Resenär fast med över 300 000 kronor

Nyheter Tullverket på Arlanda upptäckte stora mängder kontanter i bagaget hos en resenär som var på väg till ett land utanför Schengen. Situationen ledde till att polisen kallades till gaten för att utreda fallet närmare.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
wenngarn_jul_helsida

Man greps med vapen och kniv

Nyheter En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Nyheter Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
vinter_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
connys