defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Inbrott i matbutik och idrottsanläggning

Polisen fick åka på två inbrottslarm under natten, dels på Midgårdsvallen men också i en butik i Valsta.

centrum_artikel_host

Polis larmades vid 4-tiden till inbrott på Midgårdsvägen där ett fönster till en idrottsanläggning hade krossats. I samband med att polisen och väktare arbetar med händelsen får man larm om inbrott i en matbutik i Valsta. På kameran kunde man se hur en man tog sig in i butiken. Mannen hann dock lämna platsen innan polispatrullen anlände. Hundpatrull spårade men sökningarna blev resultatlösa. Polisen har upprättat anmälan om skadegörelse och stöld genom inbrott.

dack_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

connys_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

joes-helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ica_outsider
dack_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider