eu_valet_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Inbrott i gatukök

Ett inbrott i ett gatukök i Märsta inträffade under natten.

centrum_artikel_host

Under natten till onsdagen drabbades ett gatukök i centrala Märsta av ett allvarligt inbrott. Polisen kontaktades av ett vittne som observerade två personer bryta sig in i lokalen. Därefter lämnade de platsen. Det är för närvarande okänt vilka föremål som har stulits i samband med brottet.

Inbrottet inträffade vid 01.00-tiden när Märsta var täckt av mörker och tystnad. Enligt vittnesuppgifter var de misstänkta personerna snabba och verkar ha utfört inbrottet med precision. Gatuköket är en populär destination för lokalbefolkningen och har varit känt för sina smakrika maträtter och trevliga atmosfär.

Polisstyrkor anlände snabbt till brottsplatsen och inledde en omedelbar utredning. Tekniker från kriminaltekniska enheten säkrade bevis och undersökte noggrant området för fingeravtryck och andra ledtrådar som kan leda till upptäckt av de skyldiga. Det är ännu oklart vilka föremål eller kontanter som kan ha stulits från gatuköket. Ett inventeringsarbete pågår för att fastställa den exakta omfattningen av stölden.

Denna text genererades med en textrobot

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

seniormassa_pan
bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
nationaldag_outsider
connys
seniormassa_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider