vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Inbrott i gatukök

Ett inbrott i ett gatukök i Märsta inträffade under natten.

centrum_artikel_host

Under natten till onsdagen drabbades ett gatukök i centrala Märsta av ett allvarligt inbrott. Polisen kontaktades av ett vittne som observerade två personer bryta sig in i lokalen. Därefter lämnade de platsen. Det är för närvarande okänt vilka föremål som har stulits i samband med brottet.

Inbrottet inträffade vid 01.00-tiden när Märsta var täckt av mörker och tystnad. Enligt vittnesuppgifter var de misstänkta personerna snabba och verkar ha utfört inbrottet med precision. Gatuköket är en populär destination för lokalbefolkningen och har varit känt för sina smakrika maträtter och trevliga atmosfär.

Polisstyrkor anlände snabbt till brottsplatsen och inledde en omedelbar utredning. Tekniker från kriminaltekniska enheten säkrade bevis och undersökte noggrant området för fingeravtryck och andra ledtrådar som kan leda till upptäckt av de skyldiga. Det är ännu oklart vilka föremål eller kontanter som kan ha stulits från gatuköket. Ett inventeringsarbete pågår för att fastställa den exakta omfattningen av stölden.

Denna text genererades med en textrobot

vinter_helsida
nrh_sigtuna
storemore_helsida
oppethus_dec

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

connys_helsida
slottsby_helsida
joes-helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

oppethus_out
joes_outsider
ica_outsider
vinter_outsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
storemore_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
slottsby_outsider