centrum_panorama_hostshopping
Ludvig FredmanFoto: Insändarbild

IFK Märstas Fredman tog två guld

Ludvig Fredman från IFK Märsta tog hem två guld i helgen i kula.

centrum_artikel_host

I samband med Inomhus Ungdoms-SM tog Ludvig Fredman från IFK Märsta guld, först på lördagen i vikt där han stötte 17.44, ingen var ens i närheten av en sådan stöt med den 11,34 kilo tunga vikten, tvåan var hela två meter bakom. Utöver guldet var det även årsbästa för P16 samt Upplandsrekord. På söndagen slog han till med ett kast på 13,76m. Ett personligt rekord och ledning i tävlingen. Det var dock inte nog utan han växlade upp i de två sista omgångarna där han slog till med 14,12 och sedan 14,90. Även det är sverigebästa.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

defacto_helsida
oppethus_helsida_2023
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
humbacken_outsider
pantamera_out
nrh
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider