helsida_bostad
Foto: Märsta Centrum
Foto: Märsta Centrum

Idolvinnaren gästade Märsta Centrum

Trots regn och rusk så bjöds det på Vårfest i Märsta Centrum med Birkir Blaer på scenen.

centrum_artikel_host

Stage Academy var på plays för att hitta nya artister från Märsta. Nordic Wellness höll aktiviteter för alla barn och det bjöds på uppträdanden från Idolvinnaren Birkir Blaer. Regnet föll ner över Centrum men märstaborna lockades ändå till torget för att få se Birkir samt alla andra ungdomar som tog chansen att framträda i en öppen audition för Stage Academy.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

toppbanner

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider