centrum_panorama_hostshopping
Albin Tingwall från Sigtuna uppträder i Märsta och i kommunen för första gången.Foto: Pressbild

Idolerna bjuder show, mingel och signering

På söndag kommer idolerna till Märsta Centrum. Idolvinnaren Nike Sellmar och tvåan Albin från Sigtuna har med sig trean och fyran från tävlingen.

centrum_artikel_host

Idolerna kommer som bekant till Märsta Centrum på söndag 11/12. Uppträdanden startar på centrumscenen klockan 14.00. Med sig till Sigtuna kommun har Albin Nike Sellmar som vann samt trean och fyran i tävlingen; Klara och Sebastian. Efter showen blir det signering och souvenirförsäljning i Kulturlänken.

moderat_pan_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

oppethus_helsida_2023

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

connys_helsida
humbacken_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider