kyrka_advent _pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Idag gäller nya rekommendationer

Idag införs nya rekommendationer igen för att minska risk för sprida covid-19.

centrum_artikel_host

Nya råd införs igen i Region Stockholm. Det handlar om bland annat hålla avstånd till andra och undvika trängsel, arbeta hemifrån om det är möjligt, varje person ska ha 10 kvadratmeter inom mässor, hallar, handelsplatser med mera. På serveringsställen tillåts bara sittande gäster och det måste återigen hållas avstånd mellan sällskap.
– Vi har alla ansvar för att följa de råd och rekommendationer som ges. Även fortsättningsvis är det särskilt viktigt att stanna hemma om du har symtom oavsett om du är vaccinerad eller inte, säger Maria Rotzén Östlund, smittskyddsläkare i Region Stockholm.

Enligt Rotzén är det en ökad smittspridning i länet och det viktigaste man kan göra är att vaccinera sig. Den som inte vaccinerats med två doser uppmanas hålla avstånd till andra, särskilt de över 70 år.

Alla rekommendationer finns här.

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

agy_oppethus
connys_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
pantamera_out
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
swedol_outsider