sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Idag gäller nya rekommendationer

Idag införs nya rekommendationer igen för att minska risk för sprida covid-19.

centrum_artikel_host

Nya råd införs igen i Region Stockholm. Det handlar om bland annat hålla avstånd till andra och undvika trängsel, arbeta hemifrån om det är möjligt, varje person ska ha 10 kvadratmeter inom mässor, hallar, handelsplatser med mera. På serveringsställen tillåts bara sittande gäster och det måste återigen hållas avstånd mellan sällskap.
– Vi har alla ansvar för att följa de råd och rekommendationer som ges. Även fortsättningsvis är det särskilt viktigt att stanna hemma om du har symtom oavsett om du är vaccinerad eller inte, säger Maria Rotzén Östlund, smittskyddsläkare i Region Stockholm.

Enligt Rotzén är det en ökad smittspridning i länet och det viktigaste man kan göra är att vaccinera sig. Den som inte vaccinerats med två doser uppmanas hålla avstånd till andra, särskilt de över 70 år.

Alla rekommendationer finns här.

pantamera_avc_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
spedition_helsida
EXTRA

Fyra döms efter brutal misshandel

Nyheter Fyra personer döms efter en brutal misshandel på Tingvallavägen i Märsta. En man drogs in i en bil av de fyra männen och utsattes sen för slag och sparkar.

fritidsbanken_sportlov
sportlov

Renovering av Stora Gatan startar i mars

Nyheter Arbetet med att förnya Stora Gatan i Sigtuna tar sin början den 4 mars och väntas pågå i två år. Handlare på gatan befarar inkomstbortfall. Vilket kommunen ska kompensera för.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider