moderat_pan_nov
Foto: Press/SigtunaHem

Hyresförhandlingarna har strandat

Förhandlingarna om 2021 års hyror har strandat mellan SigtunaHem och Hyresgästföreningen och nu kallas medlare in.

centrum_artikel_host

Hyresförhandlingarna mellan SigtunaHem och Hyresgästföreningen har strandat, det kommunala bostadsbolaget hade yrkat en höjning av hyrorna på 2,5 procent. Något som Hyresgästföreningen är emot.

Trots fem förhandlingsmöten har man inte kommit fram till en överenskommelse enligt SigtunaHem fastighetschef Bertil Hallbäck.
– Det är tråkigt att vi hamnar i den här situationen, men nu får vi helt enkelt invänta resultatet av förhandlingarna i Hyresmarknadskommittén, säger Hallbäck i ett uttalande.

dackskifte_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
vintermarknad_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
connys
swedol_outsider
dackskifteoutsider
marknaden_outsider