centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Hundägare kan parkera gratis på Arlanda under nyårsafton

På nyårsafton den 31 december bjuder Långtidsparkering P3 Alfa på Arlanda in hundägare och deras fyrfota vänner till gratis parkering mellan kl 21.00 och 01.00. Detta initiativ syftar till att erbjuda en lugnare plats för hundar som kan uppleva ångest till följd av nyårsraketer.

centrum_artikel_host

Arlanda, där fyrverkerier inte är tillåtna, kan vara ett utmärkt alternativ för hundägare som vill skapa en trygg och lugn miljö för sina husdjur under nyårsfirandet. För att underlätta för besökarna tillhandahåller flygplatsen hundbajspåsar utanför vänthallen samt toalett- och vattenmöjligheter för hundarna. När du kommer med din bil så tar du en biljett för att öppna bommen, använd sen samma biljet för utfart för att lämna parkeringen. Bakgrunden till initiativet är att det på Malmö Airport varit en del bilar som parkerat i samband med nyår. Nu gör Swedavia det hela mer officiellt i samband med nyår och går ut med att hundar är välkomna till parkeringsplatserna.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out