moderat_sep_pan
Skepptuna förra året - På lördag hoppas man på mer publik då det vankas fint väder och coronarestriktionerna slopatsFoto: Insändarbild

Hoppas på storpublik i Skepptuna

På lördag 6:e augusti arrangeras Toto Tribute i Skepptuna och arrangören Otto Sweden hoppas på över 400 åskådare vid Bygdegården.

centrum_artikel_host

Förra året arrangerades Toto Tribute av Otto Sweden i Skepptuna, trots pandemitider gick man ur huse och det blev cirka 400 åskådare som umgicks, lyssnade på musik och åt. På lördag är det repris men denna gång har man hyrt in en större scen från Sigtuna kommun och man hoppas på större publik, alltså fler än de 400 som slöt upp förra året. Eventet är gratis och det kommer att finnas en Food truck igen från Super burgers food truck.
– Vi tror att det kommer att komma betydligt fler besökare i år då vädret ser mycket lovande ut och många har visat stort intresse. Eventet förra året blev en riktig succé, hälsar Danjel Södervall, gitarrist i Otto Sweden.

defacto_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

ungdomsarbete_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider