kyrka_advent _pan
Foto: Sigtuna kommun

Holst tillbaka på jobbet efter sjukdomen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) var tillbaka i tjänst under måndagen efter en tids sjukdom i covid-19.

centrum_artikel_host

På måndagen var Holst tillbaka i tjänst efter sjukperioden i covid-19. Han låg på intensiven några dagar och under den dryga månaden som han varit borta så har Mats Weibull varit kommunstyrelseordförande.
– Sjukdomen har tagit hårt på kroppen och krafterna, vilket gör att jag kommer tvingas ta det lite lugnt i början. Det kommer krävas en lite längre sommarledighet med försiktig träning och vila innan kroppen är fullt återställd, men det ska bli roligt att vara tillbaka under de kommande veckorna när verksamheten fortfarande är i full gång, säger Holst.

Holst vill tacka alla som hörde av sig under frånvaron. På märsta.nu var Holsts sjukdom en av månadens mest lästa artiklar.
– Nu kommer mitt fokus vara att fortsätta arbeta för att förbättra kommunen för alla invånare. Även om mycket redan är på väg att bli bättre har vi lång väg kvar innan jag och kommunledningen är nöjda. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i det arbetet igen.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider