centrum_panorama_hostshopping
Foto: Sigtuna kommun

Holst tillbaka på jobbet efter sjukdomen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) var tillbaka i tjänst under måndagen efter en tids sjukdom i covid-19.

centrum_artikel_host

På måndagen var Holst tillbaka i tjänst efter sjukperioden i covid-19. Han låg på intensiven några dagar och under den dryga månaden som han varit borta så har Mats Weibull varit kommunstyrelseordförande.
– Sjukdomen har tagit hårt på kroppen och krafterna, vilket gör att jag kommer tvingas ta det lite lugnt i början. Det kommer krävas en lite längre sommarledighet med försiktig träning och vila innan kroppen är fullt återställd, men det ska bli roligt att vara tillbaka under de kommande veckorna när verksamheten fortfarande är i full gång, säger Holst.

Holst vill tacka alla som hörde av sig under frånvaron. På märsta.nu var Holsts sjukdom en av månadens mest lästa artiklar.
– Nu kommer mitt fokus vara att fortsätta arbeta för att förbättra kommunen för alla invånare. Även om mycket redan är på väg att bli bättre har vi lång väg kvar innan jag och kommunledningen är nöjda. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i det arbetet igen.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host