centrum_panorama_hostshopping
Olov Holst (M) lades in för covid-19 för drygt en vecka sedanFoto: Sigtuna kommun

Holst på bättringsvägen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som drabbats av covid-19 är nu på bättringsvägen: - Jag är överväldigad och rörd över alla krya på dig-hälsningar som kommit in, hälsar Holst.

centrum_artikel_host

Olov Holst (M) uppges vara på bättringsvägen. Han lades in för covid-19 för drygt en vecka sedan och vårdats på sjukhus sen dess. Efter att märsta.nu rapporterat om hans tillstånd under tisdagen var det över 3000 läsare som tog del av nyheten på märsta.nu direkt. Via Facebook nåddes över 5000 användare och många hälsade till honom att krya på sig.

Han låter hälsa att han är överväldigad och rörd över alla hälsingar och att han återhämtar sig väl. Han får eventuellt komma hem senare i veckan och är även medveten om att det finns en rehabiliteringstid som kan vara ett tag. Under Holsts frånvaro kommer Mats Weibull att vara Kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
brobygget_outsider
mp_tack_outsider