kyrka_advent _pan
Olov Holst (M) lades in för covid-19 för drygt en vecka sedanFoto: Sigtuna kommun

Holst på bättringsvägen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som drabbats av covid-19 är nu på bättringsvägen: - Jag är överväldigad och rörd över alla krya på dig-hälsningar som kommit in, hälsar Holst.

centrum_artikel_host

Olov Holst (M) uppges vara på bättringsvägen. Han lades in för covid-19 för drygt en vecka sedan och vårdats på sjukhus sen dess. Efter att märsta.nu rapporterat om hans tillstånd under tisdagen var det över 3000 läsare som tog del av nyheten på märsta.nu direkt. Via Facebook nåddes över 5000 användare och många hälsade till honom att krya på sig.

Han låter hälsa att han är överväldigad och rörd över alla hälsingar och att han återhämtar sig väl. Han får eventuellt komma hem senare i veckan och är även medveten om att det finns en rehabiliteringstid som kan vara ett tag. Under Holsts frånvaro kommer Mats Weibull att vara Kommunstyrelsens ordförande.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
nrh
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
connys
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
vintermarknad_outsider
swedol_outsider