centrum_panorama_hostshopping
Olov Holst (M)Foto: Sigtuna kommun

Holst om bilbränderna: Det är motreaktioner

Det har brunnit bilar flera nätter i kommunen den senaste veckan: - Jag förstår att det här skapar oro bland våra kommuninvånare. Vi har en tät kontakt med polisen och enligt den information vi har fått är de senaste händelserna motreaktioner på insatser som polisen gjort den senaste tiden.

centrum_artikel_host

Över 20 bilar har brunnit runt om i kommunen de senaste sex dagarna. Natten mot fredag brann det på tre parkeringar, totalt 12 bilar förstördes. Enligt ett pressmeddelande från kommunen rör det sig om reaktioner på de riktade insatserna som polisen har gjort mot kriminella nätverk i Märsta och valsta samt mot de narkotika- och vapentillslagen som skett.
– Vi välkomnar att polisen är mer aktiv i vår kommun än tidigare och tillsammans gör vi vårt yttersta för att Sigtuna kommun ska vara en trygg och säker plats, säger Olov Holst.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host