centrum_panorama_hostshopping
Foto: Marie-Therese Karlberg

Holst ger sig in i eldebatten

Olov Holst ger sig in i eldabatten tillsammans med andra moderater i södra Sverige.

centrum_artikel_host

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) ger sig tillsammans med andra moderatpolitiker i länet in i eldebatten. I en debattartikel i Aftonbladet vill de se att inget mer stöd till etablering av industrier ges i Norrland förrän elkrisen är löst nere i södra Sverige. Elintensiva företag har de senaste åren etablerats i Norrland på grund av kylan och tillgången till el. Ett flertal till väntas etablera sig i Norrland fram till 2030 och ges subventioner.

Läs hela debattartikeln här

joes-helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

ica_helsida
connys_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

centrum_host_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
ica_outsider
centrum_outsider_host
nrh
dack_outsider