centrum_panorama_hostshopping

Högt tryck på märsta.nu

Det har varit högt tryck på märsta.nu hela veckan och cirka 40 000 unika läsare räknades in: - Glädjande siffror att i stort sett alla kommuninvånare med mobil, dator eller iPad går in på märsta.nu minst en gång i veckan, kommenterar chefredaktör Daniel Iskandar.

centrum_artikel_host

Intresset för märsta.nu är fortsatt högt och förra veckans rapportering lockade 40 000 unika läsare och över 100 000 totala besök.
– Vi fortsätter vara kommunens ledande media när det gäller läsare och vi är kommuninvånarnas naturliga kanal för samhällsinformation och nyheter, konstaterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Måndagens händelser drog upp trafiken då det enbart under måndagen var nästan 19 000 användare på sidan:
– Det var högt tryck hela måndagen där kommuninvånarnas informationsbehov var stort. Vi tar det förtroendet på allvar och dygnet-runt-bevakningen som varit vårt adelsmärke fortsätter vi med även i framtiden, fortsätter Iskandar.

Men även resten av veckan var bra. Varje dag var det mellan 7000-10000 användare som följde lokal coronarapportering blandat med andra nyheter från kommunen.
– Intresset för mordet och branden var stort resten av veckan, men vi hade även en hel del annat som lockade till läsning, säger Iskandar.

connys_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

ica_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
dack_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
dack_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out