centrum_panorama_hostshopping

Högt tryck på märsta.nu

Det har varit högt tryck på märsta.nu hela veckan och cirka 40 000 unika läsare räknades in: - Glädjande siffror att i stort sett alla kommuninvånare med mobil, dator eller iPad går in på märsta.nu minst en gång i veckan, kommenterar chefredaktör Daniel Iskandar.

centrum_artikel_host

Intresset för märsta.nu är fortsatt högt och förra veckans rapportering lockade 40 000 unika läsare och över 100 000 totala besök.
– Vi fortsätter vara kommunens ledande media när det gäller läsare och vi är kommuninvånarnas naturliga kanal för samhällsinformation och nyheter, konstaterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Måndagens händelser drog upp trafiken då det enbart under måndagen var nästan 19 000 användare på sidan:
– Det var högt tryck hela måndagen där kommuninvånarnas informationsbehov var stort. Vi tar det förtroendet på allvar och dygnet-runt-bevakningen som varit vårt adelsmärke fortsätter vi med även i framtiden, fortsätter Iskandar.

Men även resten av veckan var bra. Varje dag var det mellan 7000-10000 användare som följde lokal coronarapportering blandat med andra nyheter från kommunen.
– Intresset för mordet och branden var stort resten av veckan, men vi hade även en hel del annat som lockade till läsning, säger Iskandar.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
mp_tack_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider