vintermarknad_pan
Foto: Genrebild/Swedavia

Högt resetryck väntas i påskhelgen

Arlanda har haft problem med långa väntetider i helgen på grund av ökat resetryck och man aviserar längre väntetider även i påskhelgen.

centrum_artikel_host

Köerna in till Arlandas säkerhetskontroll har stundtals varat i timmar för resenärer den gångna helgen och nu inför påsken väntas ingen bättring. Den som ska resa uppmanas komma till Arlanda i god tid då det är et stort tryck med många resenärer vilket periodvis innebär längre väntetider än vanligt, skriver Swedavia i ett pressmeddelande. Man uppmanas komma så resklar som möjligt de närmaste dagarna och checka in online.

advent_kyrka_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

agy_oppethus
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
julmarknad_2022
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
connys
nrh
ridskola_2020_outsider