eldsjal2024_pan

Högsommarvärme över kommunen

Högsommarvärme drar in över kommunen på onsdag och torsdag. Som varmast blir det på torsdagen.

centrum_artikel_host

Värmen är äntligen tillbaka efter en dryg månad på vift. Temperaturen i Mälaren är kring 21+ och onsdagen ska bjuda på hela 28 grader. Under morgonen är det kring 15 grader men det går sen snabbt upp till 20 grader vid klockan 8 och som varmast blir det klockan 15 med 28 grader.

Värmen håller i sig hela kvällen och det finns möjlighet för en tropisk natt med temperatur över 20 grader. Torsdagen blir snabbt varm under morgonen och det ska bli hela 33 grader, mellan klockan 14-15 blir det som varmas. Först efter klockan 20 sjunker temperaturen ner mot kring 20 grader.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
storemore_out