centrum_panorama_hostshopping

Högsommarvärme över kommunen

Högsommarvärme drar in över kommunen på onsdag och torsdag. Som varmast blir det på torsdagen.

centrum_artikel_host

Värmen är äntligen tillbaka efter en dryg månad på vift. Temperaturen i Mälaren är kring 21+ och onsdagen ska bjuda på hela 28 grader. Under morgonen är det kring 15 grader men det går sen snabbt upp till 20 grader vid klockan 8 och som varmast blir det klockan 15 med 28 grader.

Värmen håller i sig hela kvällen och det finns möjlighet för en tropisk natt med temperatur över 20 grader. Torsdagen blir snabbt varm under morgonen och det ska bli hela 33 grader, mellan klockan 14-15 blir det som varmas. Först efter klockan 20 sjunker temperaturen ner mot kring 20 grader.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

joes-helsida
ica_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

pantamera_avc_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
swedol_outsider
nrh
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys