socialdemokraterna_maj_panorama

Hit ska resenärerna under sportlovet

Sportlovet närmar sig och för Norwegian väntas tusentals resenärer från Arlanda.

centrum_artikel_host

Norwegian spår ett högt tryck under sportlovet. Man har ett utbyggt linjenät från Arlanda och mycket är fullbokat men det finns fortfarande biljetter kvar att boka till de populäraste destinationerna enligt ett pressmeddelande.
– Det finns ett blandat intresse då både storstad, varmare breddgrader och Alperna lockar resenärer under årets första skollov. Vi är glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av destinationer och ser fram emot att välkomna resenärer ombord, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Den populäraste destinationen för sportlovet är London Gatwick följt av Malaga, Las Palmas och Alicante. Sportlovet är i år under både vecka 8 och vecka 9, vecka 9 gäller för Stockholms län.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
pantamera_out