centrum_panorama_hostshopping

Hit ska resenärerna under sportlovet

Sportlovet närmar sig och för Norwegian väntas tusentals resenärer från Arlanda.

centrum_artikel_host

Norwegian spår ett högt tryck under sportlovet. Man har ett utbyggt linjenät från Arlanda och mycket är fullbokat men det finns fortfarande biljetter kvar att boka till de populäraste destinationerna enligt ett pressmeddelande.
– Det finns ett blandat intresse då både storstad, varmare breddgrader och Alperna lockar resenärer under årets första skollov. Vi är glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av destinationer och ser fram emot att välkomna resenärer ombord, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Den populäraste destinationen för sportlovet är London Gatwick följt av Malaga, Las Palmas och Alicante. Sportlovet är i år under både vecka 8 och vecka 9, vecka 9 gäller för Stockholms län.

centrum_host_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida
joes-helsida
dack_helsida
connys_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
connys
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider