vinter_pan
Flygplatschefen Karl Eklund och Niclas Tongring, brandchef hissade flaggan.Foto: Swedavia

Hissar Pride-flaggan på Arlanda

Swedavia hissar prideflaggan på Arlanda för att ta ställning för mångfald och respekt för människors olikheter.

centrum_artikel_host

Swedavia är ett av Europas ledande företag inom mångfald enligt en undersökning av Statista som Financial Times.
– Vi är övertygade om att mångfald på alla nivåer inom organisationen berikar och vi arbetar aktivt med att skapa och bibehålla en inkluderande företagskultur. Hos Swedavia ska både medarbetare, kunder och resenärer trivas och kunna vara sig själva, säger Marie Wiksborg, direktör Affärsstöd på Swedavia.

För Swedavia är det viktigt att ta ställning för mångfald och respekt för individer och olikheter samt skilda perspektiv. Man kommer även att delta i Stockholm Pride och hissa Pride-flaggan.
– Swedavia har sedan 2011 medverkat på Pride-festivaler runt om i landet för att visa stöd för alla människors lika rätt och värde och det är roligt att vi i år deltar igen i Stockholm Pride. Arlanda är en flygplats där en mångfald av människor möts varje dag och i vår vardag ser vi dynamiken som uppstår när olika människor möts för resor och arbete, säger Karl Eklund, flygplatschef för Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

joes-helsida
defacto_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

vinter_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

ica_helsida
oppethus_dec

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

storemore_helsida
slottsby_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

vinter_outsider
pantamera_out
slottsby_outsider
ica_outsider
connys
joes_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
oppethus_out
nrh