nationaldagen_pan
Munkholmsbadet

Hinner du med ett sista sommardopp?

Passa på att ta ett dopp medan det är varmt i vattnet för nu kommer det svalare tider.

centrum_artikel_host

Det kommer svalare tider i kommunen med temperaturer kring 20 eller strax under de kommande tio dagarna enligt SMHI. Även vattentemperaturen kommer att påverkas. Just nu är det temperaturer över 22 grader på samtliga strandbad enligt mätningen 29/7. Varmast är det på Sjudargården med 23,3, därefter Munkholmen 23 grader, Rosersbergsbadet 22,8 och Steningebadet 22,3. Vattenkvaliteten är tjänlig eftersom det är EU-bad där man kontrollerar kvalitet med jämna mellanrum under sommaren.

vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

seniormassa_pan
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host