defacto_pan2020
Foto: Skånela IF/Twitter

Heroisk vändning av Skånela i Kungälv

Skånela såg ut att gå mot förlust i Kungälv men vände och vann med 28-26.

centrum_artikel_host

Det var en av de större bragderna som Skånela svarat för de senaste säsongerna. Laget var nästan helt utspelat i första när Kungälv ledde med 19-11. Inte mycket talade för en scenförändring tidigt i andra förrän Skånela vaknade till liv vid ställningen 25-17 med en kvart kvar att spela. Kungälv gjorde inte ett enda mål på 13 minuter och Skånela svarade för 11-0 under tiden. Med knappa 90 sekunder kvar ledde Skånela hastigt och mindre lustigt för Kungälv med 28-25. Kungälv fick in ett tröstmål men det hjälpte föga i slutet.

Målen
Näslund 6, Lindberg 5, Broman 3, Nielsen 3, Svarén 2, Nilsson 2, Källemyr 2, Wärnmark 2, Bergklint 1, Lindholm 1, Lahdo 1

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

joes-helsida
defacto_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

ica_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

dack_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
joes_outsider
nrh
dack_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host