centrum_panorama_hostshopping
Bilarna bärgades bort vid 13-tidenFoto: Insändarbild

Hemtjänstbilar förstördes i brand

Under natten förstördes flera av hemtjänstens bilar: - Det är en anmälan om grov skadegörelse upprättad, sa Mats Eriksson vid Stockholmspolisen i morse.

centrum_artikel_host

Kl. 00.30 kom larm om brand på Södergatan, det brann i flera bilar på Vårdcentralens parkering. Två skadades direkt kunde brandkår och polis konstatera varpå en brand gällande grov skadegörelse upprättades. Under dagen har även två andra bilar visat sig fått skador av branden. Vid 13-tiden bärgades bilarna iväg.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
yrkesutbildning
defacto_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ica_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out