vintermarknad_pan
Bilarna bärgades bort vid 13-tidenFoto: Insändarbild

Hemtjänstbilar förstördes i brand

Under natten förstördes flera av hemtjänstens bilar: - Det är en anmälan om grov skadegörelse upprättad, sa Mats Eriksson vid Stockholmspolisen i morse.

centrum_artikel_host

Kl. 00.30 kom larm om brand på Södergatan, det brann i flera bilar på Vårdcentralens parkering. Två skadades direkt kunde brandkår och polis konstatera varpå en brand gällande grov skadegörelse upprättades. Under dagen har även två andra bilar visat sig fått skador av branden. Vid 13-tiden bärgades bilarna iväg.

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
marknaden_outsider
swedol_outsider