sap_feb_pan
Delar av MIK som ska ta sig an Procyon på fredagskvällenFoto: Märsta IK/Instagram

Hemmapremiär för MIK

Märsta IK föll klart mot ESK men på fredag kväll spelas det Division 3-fotboll igen på Midgårdsvallen.

centrum_artikel_host

Det vankas Upplandsderby på Midgårdsvallen på fredag kväll när Procyon gästar Märsta IK för andra omgången av Division 3. MIK föll med 3-1 mot Enköping i hemmapremiären. Procyon besegrade Fanna med 2-1. MIK spelade bra mot ESK men fick inte utdelning, man skapade chanser men utan att förvalta. Istället visade ESK att man är både effektiva och numret större då man förra året var nära kval till tvåan. MIK uppges vara revanschsuget. Vädret visar sig inte från sin bästa sida men Upplandsderbyn brukar alltid värma ändå.

Fredag
Division 3: MIK-Procyon, 19.45, Midgårdsvallen

Söndag
Division 4: BKV Norrtälje2-Rosersbergs IK, kl. 14.00, Sportcentrum

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

connys_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
spedition_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider