helsida_bostad
Foto: Pressbild

Hellman klar för Summer Squeeze

I början av september arrangeras Sigtuna Summer Squeeze och en av artisterna är pop-legendaren Jakob Hellman.

centrum_artikel_host

Jakob Hellman har bara två album på nacken trots 30 år som musiker, fansen fick vänta 30 år mellan hans två album. 2022 kommer ny turné och en av hållplatserna är Sigtuna Summer Squeeze. Han gjorde en comeback under 2021 där han fyllde konserthus när pandemin tog paus. Det var 1989 som Hellman slopa igenom med debutalbumet ”…och stora havet” och låtar som ”Vara vänner” och ”Hon har ett sätt” tog sig in till svenska folkets hjärtan. Sigtunaborna får uppleva Hellman 3:e september, en spelning som är inklämde mellan klassiska Liseberg och Mosebacke.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

connys_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
arbete_outsider