centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Helena ordnar dansläger

Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola arrangerar dansläger just nu.

centrum_artikel_host

Helena Gunnarsson som nominerades till Årets eldsjäl på Näringslivsgalan arrangerar dansskola för barn mellan 6-12 år. Helena meddelar att det blir streetdance och varje dag.
– Vi gör olika övningar som handlar om att lära känna varandra, oss själva och mer om hur vi kan dansa tillsammans. Dansstopp, danskull och vattenlekar på rasterna, berättar Helena.

På lördagen var de till Björnkälla i Rävsta där de lekte och dansade på ängar och stigar. Nu på onsdag blir det dansuppvisning för föräldrar och syskon på ängen utanför dansskolan i Rävsta.
– Efter danslägret följer sommarkurser och workshops mellan vecka 26-28. Man kan då välja mellan att dansa 1 till 6 gånger varje vecka. Hösten kurser startar vecka 35 med öppen prova på-vecka första veckan, hälsar Helena.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

joes-helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

ica_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

connys_helsida
dack_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ica_outsider
pantamera_out
dack_outsider