defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Helena Gunnarsson grillar i BjörnkällaFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Helena ordnar dansläger i Rävsta

För andra året i rad arrangerar Sigtuna Dansskola läger för barn: - Vi är väldigt glada att så många gillar dans i kommunen och tänker definitivt anordna dansläger även nästa år, säger Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

centrum_artikel_host

Helena Gunnarsson driver Sigtuna Dansskola, för andra året i rad arrangerar hon läger för barn mellan 6-12 år i Rävsta. Dagarna består av dans, utflykter, bad, grill. 20 barn delas in i två grupper och får dansa både showdance och streetdance. Barnen får också vara med och skapa dans. I onsdags begav man sig till Björnkälla för dans innan det blev grillad korv. Idag fredag ska man vara i Flootvik där det blir dans och bad i Mälaren.

Fyra andra dansinstruktörer har anlitats och håller i dagarna tillsammans med Helena. Senare i sommar blir det även sommarkurs för barn och vuxna precis innan skolorna startar. Det blir även ett läger för unga mellan 13-19 år.

Har ni också ett härligt sommarlov? Skicka in bilder och info till märsta.nu

connys_helsida
ica_helsida
defacto_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

joes-helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

pantamera_avc_helsida
dack_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
connys
centrum_outsider_host
ica_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out