eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild

Haverilarm på Arlanda

Ett stort pådrag larmades till Arlanda under eftermiddagen med anledning av ett haverilarm.

centrum_artikel_host

Aftonbladet rapporterar att det uppstod problem när planet landade och flera brandbilar larmades till platsen och började spruta vatten på planet. Räddningstjänsten kallades till platsen på grund av misstankar om ett haveri och ett stort antal resurser mobiliserades. Landningsbanan stängdes av, men det finns inga rapporter om skador. Enligt räddningstjänsten var det ett passagerarplan med sex personer ombord som hade rökutveckling från kabinen. Inga skador har rapporterats och enligt polisen var det ett tekniskt fel som uppstod när planet stod på marken. Ett vittne beskrev att flera utryckningsfordon och en ambulanshelikopter var på platsen.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider