centrum_panorama_hostshopping
En hastighetskontroll vid väg 263

Hastighetskontroller under kommande vecka

Med start på måndag kommer polisen att rikta in sig på hastighetskontroller i stockholmsområdet.

centrum_artikel_host

Polisen har en hastighetsvecka för ökad trafiksäkerhet i Region Stockholm mellan 14-20 september.
– Vi behöver alla göra mer för att minska antalet döda och skadade i trafiken och där har Polisen en viktig roll. Trafiksäkerhet är ofta en av de saker som kommer upp när vi träffar medborgare vilket visar på vikten av att vi arbetar med trafik, säger Robert Karlsson tillförordnad biträdande regionspolischef i region Stockholm.

Kontrollerna kommer att ske på olika platser i länet, i samband med tidigare trafiksäkerhetsveckor har kontroller genomförts i kommunen. Årligen genomförs flera hastighetsveckor, polisen går ut med information om att kontrollerna kommer att ske för att informera allmänheten om problematik med hög hastighet och att hastigheten är den som leder till hur allvarliga följder olyckan får. Polisens roll är att se till att trafik

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

brobygget_2024

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host