centrum_panorama_hostshopping
Rasmus Paludan vill demonstrera här i ValstaFoto: Street view/Google

Här vill Paludan demonstrera

Den kontroversielle dansk-svenske högerextremistiske politikern Rasmus Paludan har ansökt om att få demonstrera i Valsta på onsdag 10:e augusti.

centrum_artikel_host

UNT avslöjade på torsdagen att Rasmus Paludan ansökt om ett antal städer där han vill demonstrera och bland dessa finns Märsta, närmare bestämt Mjölnergatan i Valsta 10:e augusti. Paludan ska enligt ansökan ta med sig megafon, tändare och böcker, eventuellt också grisblod och urin. Det är föremål som förekommit i Paludans tidigare ansökningar för demonstrationer på andra platser i landet uppger UNT.

Paludan har i samband med sina demonstrationer bränt Koranen och i våras var det stort tumult i samband med demonstrationerna. Det är oklart om demonstrationen beviljats. Paludan skriver via Facebook att Valsta är inbokat mellan klockan 14-16, innan dess ska han avverka Rågsved klockan 11-13 och efter Valsta ska han till Hallonbergen. Paludan ger sig ut på en ”turné” i svenska städer som startar på söndag och avslutas fredag nästa vecka i Södertälje.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host