helsida_bostad
Rasmus Paludan vill demonstrera här i ValstaFoto: Street view/Google

Här vill Paludan demonstrera

Den kontroversielle dansk-svenske högerextremistiske politikern Rasmus Paludan har ansökt om att få demonstrera i Valsta på onsdag 10:e augusti.

centrum_artikel_host

UNT avslöjade på torsdagen att Rasmus Paludan ansökt om ett antal städer där han vill demonstrera och bland dessa finns Märsta, närmare bestämt Mjölnergatan i Valsta 10:e augusti. Paludan ska enligt ansökan ta med sig megafon, tändare och böcker, eventuellt också grisblod och urin. Det är föremål som förekommit i Paludans tidigare ansökningar för demonstrationer på andra platser i landet uppger UNT.

Paludan har i samband med sina demonstrationer bränt Koranen och i våras var det stort tumult i samband med demonstrationerna. Det är oklart om demonstrationen beviljats. Paludan skriver via Facebook att Valsta är inbokat mellan klockan 14-16, innan dess ska han avverka Rågsved klockan 11-13 och efter Valsta ska han till Hallonbergen. Paludan ger sig ut på en ”turné” i svenska städer som startar på söndag och avslutas fredag nästa vecka i Södertälje.

toppbanner
EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh