eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Här ska det firas jul på Til

Hemma hos familjen Hanna firas det jul så att hela gatan lyses upp: - Vi försöker göra nya grejer för varje år och våra stora insatser vid pyntet ut, berättar Leonardo Hanna.

centrum_artikel_host

Har man passerat Marmorvägen i Til eller om man bor i området så är det ett hus som sticker ut i juletider. Det är hos familjen Hanna där det pyntas extra mycket.
-Ja, vi tänker att vi vara annorlunda och lysa upp våran gata, eftersom det inte är många som pyntar kraftigt utan att det räcker med en ljusslinga på staketet. Vi försöker göra nya grejer för varje år och våra stora insatser vid pyntet utomhus började förra året då vi inte längre ville vara som alla andra, berättar Leonardo Hanna.

Man har också lite planer för Julafton för att det ska bli extra synligt att det är jul. Planerna sprids som bäst hemma hos Leonardo och familjen. Det är björn, tomte, ren, ljus, lyktor och allt annat som hör till julen. Man skulle kunna tro att det är från en amerikansk julfilm… Det kommer även föräldrar för att ta kort med björnen och tomten utanför huset.

steningekompani_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Här firas Lucia

Julen 2021 Lucia firades på Lördagen med uppträdande i Valsta Centrum och därefter julkonsert i Mariakyrkan.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
stentekompani_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
mp_eu_outsider