centrum_panorama_hostshopping
William sätter Märsta på kartanFoto: Faksmin/Twitter

Här sätter Wille Märsta på kartan

Många kända idrottare har kommit Märsta men frågan är om inte glödhete William Karlsson som kan vinna en NHL-trofé är den störste av dem alla, nu sätter han även Märsta på kartan officiellt.

centrum_artikel_host

Så fort sensationsmannen William Karlsson nämns i media så nämns även födelseorten Märsta och även moderklubben Wings. Nyligen utsågs han till en av tre kandidater som kan vinna Lady Byng Trophy som Årets Gentleman i NHL men legenden Scott Stevens anser att han borde vinna Selke Trophy som bäste defensive forward istället.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider