defacto_pan2020
Emelie Rosander Kårgren på Sigtunahöjden tar emot priset av Mark Cooper på IACCFoto: Sigtunahöjden

Här prisas Sigtunahöjden för social hållbarhet

Sigtunahöjden mottog pris för socialt hållbarhetsarbete av branschorganisationen IACC.

centrum_artikel_host

I oktober fick Sigtunahöjden priset IACC Service Week Award för personalens insatser inom social hållbarhet.
-Vi eftersträvar att alltid förbättra vår verksamhet och arbetssätt. Att nöja sig för att något känns bra räcker inte. Därför är vi tacksamma för våra kollegor och gäster som hjälper och utmanar oss att bli bättre. Vi tackar även IACC som uppmärksammar vårt arbete med social hållbarhet. Priset delar vi med Hällsbo Service, som vi samarbetar med för att skapa arbetstillfällen för alla. Vi kommer aldrig sluta fokusera på att utveckla våra hållbara arbetssätt och det känns hedrande att det uppmärksammas och uppskattas, skriver Sigtunahöjden i ett pressmeddelande.

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

dack_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
joes-helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
pantamera_out
dack_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider