eldsjal2024_pan
Foto: Magnus Granhagen

Här öppnar Rusta

Rusta öppnade upp i Märsta och många ville passa på att handla direkt.

centrum_artikel_host

Rusta har varit ett efterlängtat tillskott i kommunens handel. När det blev dags för öppning på onsdagen var det stundtals lång kö till butiken. Rusta har i år haft en kraftig expansion med flertal nya butiker runt om i landet. Närmaste Rusta för kommuninvånarna har tidigare varit i InfraCity i Väsby.

connys_helsida
aldreomsorg_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

spedition_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

storemore_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
outsider_aldreomsorg
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
spedition_outsider
connys
stentekompani_outsider