defacto_pan2020
Olov Holst klippte bandetFoto: Moderaterna
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds

Här invigs McDonalds

Kön ringlade lång när McDonalds i Märsta invigdes på torsdagen.

centrum_artikel_host

Claes-Göran Jönsson är franchisetagare för McDonalds Märsta och under torsdagen klockan 10.00 invigdes restaurangen. Kön hade ringlat sig lång till öppningen. Ronald McDonald fanns på plats för att hälsa gäster välkomna och kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) klippte bandet.
– Vi är stolta och glada att få erbjuda Märsta en ny McDonald’s med en restauranguppIevelse i toppklass. Med expansionen öppnar vi även dörren till 70 nya arbetstillfällen och får chansen att välkomna ungdomar in på arbetsmarknaden där det för många är för allra första gången. Att dessutom få lansera McCafé i Märsta och kunna erbjuda våra gäster en helt ny nivå på kaffe som är snabbt, gott och prisvärt känns fantastiskt kul, säger Claes-Göran Jönsson.

Restaurangen ä’r utrustade med det senaste inom McDonalds konceptet samt ett McCafé där man kommer kunna njuta av barista-kaffe tillsammans med olika bakverk. Det är ett toppmodern beställnings- och tillagningssystem vilket innebär att man lagar mat på beställning enligt McDonalds. Det leder också till minskat matsvinn.

connys_helsida
ica_helsida
dack_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
dack_outsider