helsida_bostad
Olov Holst klippte bandetFoto: Moderaterna
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds
Foto: McDonalds

Här invigs McDonalds

Kön ringlade lång när McDonalds i Märsta invigdes på torsdagen.

centrum_artikel_host

Claes-Göran Jönsson är franchisetagare för McDonalds Märsta och under torsdagen klockan 10.00 invigdes restaurangen. Kön hade ringlat sig lång till öppningen. Ronald McDonald fanns på plats för att hälsa gäster välkomna och kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) klippte bandet.
– Vi är stolta och glada att få erbjuda Märsta en ny McDonald’s med en restauranguppIevelse i toppklass. Med expansionen öppnar vi även dörren till 70 nya arbetstillfällen och får chansen att välkomna ungdomar in på arbetsmarknaden där det för många är för allra första gången. Att dessutom få lansera McCafé i Märsta och kunna erbjuda våra gäster en helt ny nivå på kaffe som är snabbt, gott och prisvärt känns fantastiskt kul, säger Claes-Göran Jönsson.

Restaurangen ä’r utrustade med det senaste inom McDonalds konceptet samt ett McCafé där man kommer kunna njuta av barista-kaffe tillsammans med olika bakverk. Det är ett toppmodern beställnings- och tillagningssystem vilket innebär att man lagar mat på beställning enligt McDonalds. Det leder också till minskat matsvinn.

centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
nrh