eldsjal2024_pan
Kön till Elgiganten innan öppningFoto: Magnus Granhagen
Olov Holst (M) invigerFoto: Pressbild

Här invigs Elgiganten

Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

centrum_artikel_host

Elgigantens efterlängtade invigning skedde på onsdagen. Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) klippte bandet.
– Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen. Ibland är det lite extra roligt och idag är en sådan dag av framförallt tre skäl. Det första skälet är det viktigaste, att Elgiganten skapat helt nya arbetsplatser för kommuninvånarna. Det andra skälet är det ett länge efterlängtat tillskott i utbudet i kommunen och med Elgigantens etablering blir det mycket roligare att bo här. Det tredje skälet är högst personligt. Jag är tekniknörd och nu behöver jag inte åka så himla långt för att handla nya roliga saker, säger Olov Holst (M), i ett uttalande.

Kön ringlade lång redan innan öppning. märsta.nu:s var på plats innan dörrarna öppnades upp. Förberedelserna pågick ända in i det sista med att putsa fönster och skärmar. Efter att Holst hälsat välkommen så klippte han bandet prick 10.00.

 

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

storemore_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

mp_helsida_eu

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
storemore_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
connys
pantamera_out