eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild/Sigtuna kommun
Märsta PraktiskaFoto: Fors Måleri & Entreprenad

Här finns lediga gymnasieplatser

Både Arlandagymnasiet och Märsta Praktiska har gott om lediga platser i flera av programmen.

centrum_artikel_host

Gymnasieantagningens siffror över lediga platser på Arlandagymnasiet och Märsta Praktiska visar att det finns lediga platser i de flesta program. Arlandagymnasiet har drygt 100 lediga platser i sina program. Märsta Praktiska har cirka 120 lediga platser. SSHL har inga lediga platser men ett stort antal elever på reservlistan för att komma in på de fyra programmen.

Här kan du se lediga platser

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
nrh_sigtuna
connys