eu_valet_panorama
Foto: Riksbanken

Här finns de högsta lönerna i kommunen

Företaget Bystronic Scandinavia är det företag i kommunen som betalar de högsta lönerna.

centrum_artikel_host

Creditsafe har kartlagt de företag i aktiebolagsform med fler än 50 anställda som betalar ut de högsta lönerna i landet. För Sigtuna kommuns del är det Bystronic Scandinavia AB med 74 anställda som betalar 680 000 i snittlön. Företaget är på plats 42 av alla kartlagda företagen i de olika kommunerna.

Högsta lönerna har EQT Partners AB i Stockholm med 3,1 miljoner i snitt för sina 126 anställda. Av grannkommunerna är Väsby på 13:e plats där ACO Hud Nordic betalar 918 000, i Bro är det Aarsleff Rörteknik som betalar mest med 565 000 och i Vallentuna betalar Rosenquist Entreprenad 762 000 kronor.

connys_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

seniormassa_pan
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider