centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Här är Wings motståndare för 23/24

Serieindelningen för Hockeyettan är klar sedan en tid tillbaka. Wings spelar som vanligt i Hockeyettan Östra.

centrum_artikel_host

Nytt för kommande säsong är att Wings får möta Brödernas/Väsby som är en fusion av Brödernas och Väsby. Linden är också med i serien från start och inte i fortsättningsserie eller Allettan. I övrigt är det idel bekanta motståndare. Serien inleds i slutet av september för Wings med match borta mot Enköping, första hemmamatchen spelas 4 oktober mot Nyköping.

Hockeyettan Östra 23/24
Visby, Segeltorp, Nyköping, Linden, Brödernas/Väsby, Huddinge, Enköping, Vallentuna, Hanviken.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
connys
brobygget_outsider